Het team van Cuzzo.nl wenst alle bezoekers een fijne kerst.

Nieuwste artikelen
Tips

Hebt u een tip?

Bel dan met de tiplijn.

06-38 45 47 40


Foto's insturen

Heeft u foto's gemaakt van een incident, of anders iets leuks en wilt u deze met ons delen?

Stuur dan uw foto's met een korte maar duidelijke omschrijving naar foto@cuzzo.nl en wij zetten uw foto op de site.

Vermeld ook even of u wel of geen naamsvermelding wilt.

Alvast hartelijk dank voor uw inzending.

Zie ook

 

Hoger beroep in moordzaak Kim Stoker

ASSEN/EMMEN (ADP) - Advocaat Hugo Pellinkhof heeft dinsdagochtend bij de rechtbank in Assen een hoger beroep aangetekend in de moordzaak in Emmen. De 24-jarige Arjan de G. werd begin juni veroordeeld tot 9 jaar cel voor moord op zijn vriendin Kim Stoker.

Volgens Pellinkhof staat ter discussie of hier sprake is van moord of doodslag. De rechtbank achtte moord bewezen, omdat de Emmenaar meermalen tot bezinning had kunnen komen.

De rechtbank tilde er zwaar aan dat De G. zijn vriendin in het bed op een 'beestachtige wijze' met messteken om het leven heeft gebracht. Volgens deskundigen kan de daad De G. niet helemaal worden aangerekend, omdat de man kampt met persoonlijkheidsstoornissen. De rechtbank heeft deze stoornis niet zo zwaar meegewogen. Onterecht meent Pellinkhof. De rechtbank is naar zijn mening teveel aan dit rapport voorbij gegaan. Pellinkhof wil in dit hoger beroep de deskundigen als getuigen oproepen. ,,In het rapport staat duidelijk dat mensen met deze autistische stoornissen direct moeten worden behandeld. Een lange detentie staat een behandeling in de weg".