Het team van Cuzzo.nl wenst alle bezoekers een fijne kerst.

Nieuwste artikelen
Tips

Hebt u een tip?

Bel dan met de tiplijn.

06-38 45 47 40


Foto's insturen

Heeft u foto's gemaakt van een incident, of anders iets leuks en wilt u deze met ons delen?

Stuur dan uw foto's met een korte maar duidelijke omschrijving naar foto@cuzzo.nl en wij zetten uw foto op de site.

Vermeld ook even of u wel of geen naamsvermelding wilt.

Alvast hartelijk dank voor uw inzending.

Zie ook

 

Wielerliefhebbers opgelet: eerste editie Green Mountain Tour op zaterdag 20 augustus

Altijd al een keer de VAM-berg in Wijster per fiets willen beklimmen? Doe dan mee aan de eerste editie van de Green Mountain Tour op zaterdag 20 augustus.

Vandaag heeft Eric van Oosterhout (voorzitter van Recreatieschap Drenthe) namens de provincie Drenthe, Recreatieschap Drenthe en de gemeenten Westerveld, Midden-Drenthe en Hoogeveen een cheque overhandigd aan Edward Doorten en Jacob Oost, organisatoren van de Green Mountain Tour. Het evenement is een initiatief van Green Planet Pesse en Toerclub de Peddelaars uit Hoogeveen.

Uniek gezinsprogramma

Op zaterdag 20 augustus wordt de eerste Green Mountain Tour verreden. Een toertocht over het Dwingelderveld en door het Vechtdal. Het hoogtepunt is de dubbele beklimming van de VAM-Berg. Tot nu toe stelde Attero alleen tijdens de Ronde van Drenthe de berg open voor wielerliefhebbers. Veel wielrenners en mountainbikers hebben het hoogste punt van Drenthe, met een stijgingspercentage van 23% op hun bucketlist staan. Hun diepste wens kan nu in vervulling gaan.

Wielrenners kunnen kiezen uit vier routes voor de racefiets en drie mountainbike routes, die allemaal over de hoogste berg van Drenthe leiden. De verzorging onderweg is uitstekend en op het finishplein is live muziek. Iedere deelnemer ontvangt gratis een (digitale) foto van de beklimming van de VAM-Berg. Kortom: een uniek gezinsprogramma, zodat er zoveel mogelijk bezoekers met het hele gezin naar het mooie Drenthe kunnenkomen.

Voor meer informatie en inschrijven zie greenmountaintour.nl.

Afzender: provincie Drenthe, Recreatieschap Drenthe en de gemeenten Westerveld, Midden-Drenthe en Hoogeveen.