Het team van Cuzzo.nl wenst alle bezoekers een fijne kerst.

Nieuwste artikelen
Tips

Hebt u een tip?

Bel dan met de tiplijn.

06-38 45 47 40


Foto's insturen

Heeft u foto's gemaakt van een incident, of anders iets leuks en wilt u deze met ons delen?

Stuur dan uw foto's met een korte maar duidelijke omschrijving naar foto@cuzzo.nl en wij zetten uw foto op de site.

Vermeld ook even of u wel of geen naamsvermelding wilt.

Alvast hartelijk dank voor uw inzending.

Zie ook

 

Politieberichten Overijssel van zondag 24 juli 2016

Man aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag

Hengelo - Agenten hebben zaterdagavond 23 juli een 20-jarige man uit Hengelo aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag. Op de Berfloweg reden ze achter de man. Hij verhoogde zijn snelheid, reed harder dan is toegestaan, haalde auto’s in en creëerde zo onveilige situaties.

Op de Breemarsweg is hij staande gehouden. De agenten hebben de man aangesproken op zijn rijgedrag en vorderden zijn rijbewijs in. Hij schold de agenten uit en is aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag en belediging. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Man aangehouden voor heling fiets

Deventer - De politie heeft zaterdagavond 23 juli op de Holterweg een 18-jarige man uit Deventer aangehouden voor heling van een fiets. Een alerte man herkende de fiets als de gestolen fiets van zijn dochter en belde de politie.

Na controle bleek de fiets inderdaad gestolen te zijn. Agenten hebben de 18-jarige man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De fiets is in beslag genomen. Er is een onderzoek ingesteld.

Man aangehouden na belediging

Zwolle - De politie heeft in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 juli op de Schuurmanstraat een 19-jarige man uit Zwolle aangehouden. Hij wordt er van verdacht dat hij agenten beledigde, niet voldeed aan een stopteken en onder invloed van alcohol een scooter bestuurde

De man reed samen met een vriend op een scooter over de Eekwal. Hij schold een aantal agenten uit en reed door. Ondanks een stopteken wilde hij niet stoppen. Op de Schuurmanstraat hebben agenten de man alsnog aangehouden. Hij is meegenomen naar het bureau en blies daar 300 ug/l. Dat is meer dan drie keer zoveel als is toegestaan voor beginnende bestuurders. Er is proces-verbaal opgemaakt.

De politieberichten worden, indien beschikbaar, doorlopend aangevuld met de nieuwste berichten.