Het team van Cuzzo.nl wenst alle bezoekers een fijne kerst.

Nieuwste artikelen
Tips

Hebt u een tip?

Bel dan met de tiplijn.

06-38 45 47 40


Foto's insturen

Heeft u foto's gemaakt van een incident, of anders iets leuks en wilt u deze met ons delen?

Stuur dan uw foto's met een korte maar duidelijke omschrijving naar foto@cuzzo.nl en wij zetten uw foto op de site.

Vermeld ook even of u wel of geen naamsvermelding wilt.

Alvast hartelijk dank voor uw inzending.

Zie ook

 

Politieberichten Overijssel van zaterdag 23 juli 2016

Aanhouding voor uitgeven vals geld

Hengelo - De politie heeft vrijdagmiddag een 28-jarige man uit Hengelo aangehouden omdat hij er van wordt verdacht vals geld te hebben uitgegeven.

Een maaltijdbezorger had vrijdagmiddag een bestelling afgeleverd op de Leeghwaterstraat. Bij het betalen kreeg hij een briefje van € 50,-. De bezorger vertrouwde het niet en testte het biljet. Dat bleek vals te zijn. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Verdachten aangehouden voor heling fietsen

Zwolle - De politie heeft vrijdag 22 juli twee mannen aangehouden op verdenking van heling van fietsen. Bij een woning aan de Klooienberglaan troffen agenten vijf gestolen fietsen aan.

De bewoner werd meteen aangehouden op verdenking van heling en naar het politiebureau gebracht. Verder onderzoek leidde naar een 33-jarige man uit Zwolle. Hij werd dezelfde dag aangehouden voor heling/diefstal van fietsen. De politie probeert de eigenaren van de fietsen te achterhalen. Voor twee van de vijf fietsen is aangifte gedaan.

Aangifte

Word je fiets gestolen? Doe altijd aangifte! Zonder aangifte is het voor de politie erg lastig om een fiets bij de eigenaar terug te bezorgen. Of om een verdachte die met een gestolen fiets wordt aangetroffen te laten vervolgen. Aangifte doen van fietsdiefstal kan heel eenvoudig via internet; www.politie.nl. Hoe meer kenmerken van een fiets in de aangifte staan, hoe groter de kans dat een gevonden fiets terugbezorgd kan worden bij de eigenaar. Noteer om deze reden alle kenmerken van je fiets. 

Getuigenoproep brandstichting

Deventer - De politie onderzoekt een brandstichting bij een pand aan de Smyrnastraat. In de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 juli ontstond er rond 1.40 uur een kleine brand nadat onbekenden mogelijk iets brandbaars het pand in hadden gegooid.

Buurtbewoners waren al bezig met blussen op het moment dat de hulpdiensten ter plaatse kwamen. De kleine brand was snel onder controle. Volgens getuigen waren er mogelijk twee personen bij de brand betrokken en zijn ze weggerend in de richting van een snackbar op de hoek van de straat. De politie heeft een onderzoek ingesteld en wil graag in contact komen met mensen die iets hebben gezien, maar zich nog niet hebben gemeld. Tips doorgeven kan via het nummer 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven is mogelijk via misdaad anoniem, 0800-7000.