Het team van Cuzzo.nl wenst alle bezoekers een fijne kerst.

Nieuwste artikelen
Tips

Hebt u een tip?

Bel dan met de tiplijn.

06-38 45 47 40


Foto's insturen

Heeft u foto's gemaakt van een incident, of anders iets leuks en wilt u deze met ons delen?

Stuur dan uw foto's met een korte maar duidelijke omschrijving naar foto@cuzzo.nl en wij zetten uw foto op de site.

Vermeld ook even of u wel of geen naamsvermelding wilt.

Alvast hartelijk dank voor uw inzending.

Zie ook

 

Politieberichten Overijssel van woensdag 20 juli 2016

Drie verdachten aangehouden

Deventer - Agenten hebben in de nacht van dinsdag 19 op woensdag 20 juli op de Hoge Hondstraat drie mannen van 19, 20 en 21 jaar uit Almere aangehouden. Ze vielen op doordat ze zich verdacht gedroegen bij woningen aan de H.J.P. Fesevurstraat. Tijdens een controle werden bij de mannen drugs, handschoenen en inbrekerswerktuigen aangetroffen.

Een alerte getuige belde de politie omdat zij zag dat drie mannen zich verdacht gedroegen in de buurt van woningen aan de H.J.P. Fesevurstraat. Ze reden weg in een (voor haar) onbekende auto. De politie hield de auto staande voor een controle. In de auto en bij de verdachten troffen agenten softdrugs, geld, handschoenen en inbrekerswerktuigen aan. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau en er is een onderzoek ingesteld.