Het team van Cuzzo.nl wenst alle bezoekers een fijne kerst.

Nieuwste artikelen
Tips

Hebt u een tip?

Bel dan met de tiplijn.

06-38 45 47 40


Foto's insturen

Heeft u foto's gemaakt van een incident, of anders iets leuks en wilt u deze met ons delen?

Stuur dan uw foto's met een korte maar duidelijke omschrijving naar foto@cuzzo.nl en wij zetten uw foto op de site.

Vermeld ook even of u wel of geen naamsvermelding wilt.

Alvast hartelijk dank voor uw inzending.

Zie ook

 

Politieberichten Overijssel van vrijdag 22 juli 2016

Tip burger leidt tot ontmanteling van drie hennepplantages

Hengelo - De politie heeft de afgelopen dagen drie panden in Hengelo betreden en aanhoudingen verricht in verband met hennepteelt. Een mooi resultaat dat begon met de tip van een oplettende bewoner die direct de politie belde omdat er hennep geoogst zou worden.

Illegale wietteelt aangetroffen in woning: agent inspecteert 

Op grond daarvan ging de politie op 20 juli ‘s avonds naar een pand aan de Gerard Doustraat voor een zoeking. In de woning werden drie personen na kort onderzoek aangehouden; een 38-jarige man uit Georgië en twee mannen uit Hengelo (van 30 en 50). Tijdens de zoeking werden 200 hennepplanten aangetroffen en inbeslaggenomen. Ook werden -in het kader van het ontnemen van illegaal verkregen vermogen- drie auto’s in beslag genomen.

Twee panden

Na verhoren en onderzoek werd besloten door te pakken en twee andere panden binnen te gaan waar enkele verdachten wonen.

Op 21 juli werd een pand aan de Charlotte Kohlerweg binnengegaan. Daar werden 314 hennepplanten en 469 stekjes aangetroffen. Deze werden –samen met de kweekbenodigdheden- inbeslaggenomen en afgevoerd. Ook werd geconstateerd dat er illegaal stroom werd afgetapt.

Vandaag werd een pand aan de Noordelijke Esweg betreden. In dit pand werden weliswaar enkele kweekruimtes aangetroffen, maar er stonden geen planten. De kweekbenodigdheden werden echter afgevoerd. Ook hier werd illegaal stroom afgetapt.

De politie onderzoekt de zaak.

Man aangehouden op verdenking van ernstig huiselijk geweld (update)

Deventer - De politie heeft donderdagavond in Deventer een 25-jarige man uit die stad aangehouden op verdenking van ernstig huiselijk geweld tegen zijn 22-jarige vriendin. Het slachtoffer is vrijdagavond 22 juli in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

Aangehouden arrestant wordt in Progis ingevoerd 

Het slachtoffer was donderdagavond na een melding van een ongeval in huis in de wijk Knutteldorp door de hulpdiensten ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht. Na onderzoek rezen er twijfels over het ontstaan van het letsel en werd de politie ingeschakeld. Die besloot de 25-jarige man aan te houden op verdenking van onder meer zware mishandeling. Nader onderzoek zal moeten uitwijzen wat er zich heeft afgespeeld. De 25-jarige man zit voorlopig vast voor onderzoek en verhoor. De vrouw is vrijdagavond in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

Man aangehouden voor mishandeling

Giethoorn - De politie heeft donderdagmiddag 21 juli een 34-jarige man uit de gemeente Westerveld aangehouden voor mishandeling van een 30-jarige man uit Giethoorn. Dit gebeurde nadat het slachtoffer de man aansprak op zijn vaargedrag.

Die middag zou de 34-jarige man hard door de gracht langs de ds. T.O. Hylkemaweg hebben gevaren, waardoor aangemeerde boten tegen de wal opbotsten. Toen de man zijn boot even verderop aanmeerde, sprak het slachtoffer hem hierop aan. De 34-jarige zou hem vervolgens een kop­stoot hebben gegeven en zou meteen weer in zijn boot zijn gestapt om hard weg te varen. In de boot zat ook het minderjarige zoontje van de man. Toen de boot bij het wegvaren water maakte, lukte het omstanders om de jongen van de boot te halen.

Alcohol

Agenten hebben de man aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor en verder onderzoek. In het bureau is ook een blaastest afgenomen. De man blies 650 ug/l. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Familie heeft zich over de jongen ontfermd.