Het team van Cuzzo.nl wenst alle bezoekers een fijne kerst.

Nieuwste artikelen
Tips

Hebt u een tip?

Bel dan met de tiplijn.

06-38 45 47 40


Foto's insturen

Heeft u foto's gemaakt van een incident, of anders iets leuks en wilt u deze met ons delen?

Stuur dan uw foto's met een korte maar duidelijke omschrijving naar foto@cuzzo.nl en wij zetten uw foto op de site.

Vermeld ook even of u wel of geen naamsvermelding wilt.

Alvast hartelijk dank voor uw inzending.

Zie ook

 

Politieberichten Overijssel van maandag 25 juli 2016

Gewapende overval op cafetaria, getuigen gezocht

Enschede - De politie is op zoek naar getuigen i.v.m. een gewapende overval op cafetaria aan de Poolmansweg in Enschede.

Op zondag 24 juli is omstreeks 16.45 uur een cafetaria aan de Poolmansweg in Enschede overvallen. De medewerkster van de cafetaria werd door de overvaller gedwongen, onder bedreiging van een wapen, om geld af te geven. Ook een aanwezige man in de cafetaria werd bedreigd door de overvaller. De overvaller ging er na de overval vandoor op een witte scooter over de Poolmansweg in de richting van de Elferinksweg. Signalement van de overvaller: tussen 18 en 20 jaar oud, ongeveer 1.85 meter lang, beige/grijze sweater met capuchon, donker petje en een groene wijde broek. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld en komt graag in contact met mogelijke getuigen. Als er mensen zijn die iets gezien of gehoord hebben dat met deze overval te maken kan hebben, dan worden zij verzocht om contact op te nemen met de politie in Enschede, via tel. 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, via tel. 0800-7000.

Oplettende burgers zorgen voor aanhouding verdachte door politie

Haaksbergen - Oplettendheid van burgers leidt tot aanhouding door politie van man, die vermoedelijk goederen heeft gestolen uit een camper.

Op zondag 24 juli omstreeks 08.00 uur zagen twee oplettende burgers dat een man zich verdacht gedroeg op een parkeerplaats aan de Sterrebosstraat in Haaksbergen. De getuigen hadden gezien dat een man wat had weggenomen uit een camper die daar geparkeerd stond en daarna vertrok met de fiets. Een van de oplettende burgers heeft de fietser met de auto gevolgd en ondertussen de politie gealarmeerd. De politie kreeg door waar de man fietste en op de Heetpasweg kon de politie de verdachte aanhouden. De verdachte, een 57-jarige man uit Enschede is overgebracht naar het arrestantencentrum van de politie in Borne, waar hij is ingesloten. De oplettende burgers worden bedankt door de politie en ontvangen een attentie voor hun oplettendheid en goed handelen.

De politieberichten worden, indien beschikbaar, doorlopend aangevuld met de nieuwste berichten.