Het team van Cuzzo.nl wenst alle bezoekers een fijne kerst.

Nieuwste artikelen
Tips

Hebt u een tip?

Bel dan met de tiplijn.

06-38 45 47 40


Foto's insturen

Heeft u foto's gemaakt van een incident, of anders iets leuks en wilt u deze met ons delen?

Stuur dan uw foto's met een korte maar duidelijke omschrijving naar foto@cuzzo.nl en wij zetten uw foto op de site.

Vermeld ook even of u wel of geen naamsvermelding wilt.

Alvast hartelijk dank voor uw inzending.

Zie ook

 

Politieberichten Overijssel van donderdag 21 juli 2016

Politie houdt twee personen aan voor betrokkenheid bij steekincident

Oldenzaal - Agenten hielden op donderdag 21 juli een 41-jarige vrouw uit Hengelo en een 23-jarige man uit Hengelo aan na een steekincident bij het Hulsbeek in Oldenzaal. Daarbij raakte woensdagavond een 20-jarige man uit de gemeente Dinkelland gewond.

Omstreeks 22.45 uur kreeg de politie een melding dat na een ruzie iemand was gestoken bij het Hulsbeek. Direct gingen meerdere agenten ter plaatse. Op de parkeerplaats aan de Oude Almeloseweg troffen zij het slachtoffer en meerdere betrokkenen aan. Ambulancepersoneel behandelde de gewonde man ter plaatse aan een verwonding aan zijn arm. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De verdachten van het steekincident waren niet meer aanwezig op de plaats van het incident. Verschillende surveillerende agenten keken naar hen uit. Omstreeks 1.30 uur troffen agenten in een auto op de Goudstraat in Hengelo de 41-jarige vrouw aan. Zij werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. Omstreeks 4.45 uur meldde de 23-jarige man zich bij de politie. Hij werd op de Marathonlaan in Hengelo aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. De twee verdachten zitten vast voor onderzoek.

De politie onderzoekt de aanleiding van het incident en de rol van de verschillende verdachten.

Twee verdachten aangehouden voor straatroof

Zwolle - De politie heeft dinsdag 19 juli een jongen uit Zwolle aangehouden voor een straatroof op de Berkenlaan. Een 18-jarige man uit Zwolle werd in de nacht van zondag 10 op maandag 11 juli bedreigd en moest zijn jas afgeven. Eerder hield de politie al een 17-jarige Zwollenaar aan voor betrokkenheid bij de straatroof.

De 18-jarige man reed in de nacht van zondag 10 op maandag 11 juli samen met een vriend op zijn fiets naar huis toen zij werden gevolgd door twee mannen op scooter(s). Ter hoogte van de Berkenlaan dwongen ze hen te stoppen. De man werd bedreigd en moest zijn jas afgeven. Vervolgens gingen de daders er vandoor.

Aanhoudingen

Dinsdag 12 juli werd een 17-jarige jongen uit Zwolle aangehouden, nadat hij een aanrijding had veroorzaakt terwijl hij reed in een gestolen auto. Hij is vermoedelijk betrokken bij de straatroof. Verder onderzoek leidde naar een tweede verdachte voor de straatroof, een 17-jarige jongen uit Zwolle. De tweede verdachte is dinsdag 19 juli aangehouden. De politie is nog volop bezig met het onderzoek.

De politieberichten worden, indien beschikbaar, doorlopend aangevuld met de nieuwste berichten.