Het team van Cuzzo.nl wenst alle bezoekers een fijne kerst.

Nieuwste artikelen
Tips

Hebt u een tip?

Bel dan met de tiplijn.

06-38 45 47 40


Foto's insturen

Heeft u foto's gemaakt van een incident, of anders iets leuks en wilt u deze met ons delen?

Stuur dan uw foto's met een korte maar duidelijke omschrijving naar foto@cuzzo.nl en wij zetten uw foto op de site.

Vermeld ook even of u wel of geen naamsvermelding wilt.

Alvast hartelijk dank voor uw inzending.

Zie ook

 

Politieberichten Overijssel van dinsdag 26 juli 2016

Zakkenrolster op heterdaad gepakt door personeel

Almelo - Maandagmiddag, even voor tweeën is een 34-jarige vrouw uit het Duitse Hamm aangehouden door winkelpersoneel van een modewinkel aan de Galerij in Almelo. Kort na de aanhouding werd de vrouw aan de politie overgedragen. Een tweede persoon wist te ontkomen.

De verdachte was bij haar slachtoffer tegen de tas gelopen om zo de aandacht af te leiden. Het 18-jarige slachtoffer vertrouwde het niet en waarschuwde het personeel die op hun beurt de verdachte aanhielden. Controle in de systemen van de politie toonde aan dat de vrouw al vaker voor zakkenrollerij was aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Politie zoekt getuige die met vermiste man sprak

Kampen - De politie is op zoek naar een mogelijke getuige rond de vermissing van Erik van Lagen uit Kampen. Vorige week donderdagochtend 21 juli werd de vermiste man gezien met een andere man op de parkeerplaats bij een flat aan de Scheerling in Kampen.

Detailopname van uniformen motoragenten 

De politie wil graag in contact komen met deze man. Bent of kent u deze man? Of hebt u andere informatie rond de vermissing van Erik van Lagen? Bel dan de politie via 0900-8844 of tip via politie.nl.

Inbrekers aangehouden dankzij snelle samenwerking

Laren, Bathmen - Door een snelle samenwerking tussen verschillende politieteams konden in de nacht van maandag op dinsdag op de A1 ter hoogte van Bathmen twee mannen worden aangehouden die er van worden verdacht kort daarvoor te hebben ingebroken in een woning in Laren.

Rond 04.30 uur kwam een melding binnen dat bewoners van een woning aan de Verwoldseweg in Laren twee inbrekers hadden overlopen. De inbrekers hadden onder meer een laptop meegenomen en waren vertrokken in een grijze of witte auto.

Door de meldkamer werden politie-eenheden van het district Noord- en Oost-Gelderland, Deventer en Twente aangestuurd om naar de auto van de verdachten uit te kijken.

Agenten uit Twente zagen korte tijd later op de A1, ter hoogte van Bathmen, een auto rijden met een kenteken uit Litouwen. De auto werd voor een controle staande gehouden op een parkeerplaats. In de auto lag een laptop die afkomstig bleek te zijn uit de woning in Laren.

Daarop werden de twee mannen van 25 en 35 jaar oud, afkomstig uit Litouwen, aangehouden.

De politieberichten worden, indien beschikbaar, doorlopend aangevuld met de nieuwste berichten.