Het team van Cuzzo.nl wenst alle bezoekers een fijne kerst.

Nieuwste artikelen
Tips

Hebt u een tip?

Bel dan met de tiplijn.

06-38 45 47 40


Foto's insturen

Heeft u foto's gemaakt van een incident, of anders iets leuks en wilt u deze met ons delen?

Stuur dan uw foto's met een korte maar duidelijke omschrijving naar foto@cuzzo.nl en wij zetten uw foto op de site.

Vermeld ook even of u wel of geen naamsvermelding wilt.

Alvast hartelijk dank voor uw inzending.

Zie ook

 

Politieberichten Groningen van zondag 17 juli 2016

Politie zoekt gedupeerden van wilde rit in gestolen auto

Groningen - De politie heeft zaterdagmiddag op de Vismarkt een 28-jarige vrouw uit Groningen aangehouden op verdenking van autodiefstal.

De politie had een melding gekregen van een autodealer aan de Bornholmstraat dat een vrouw zaterdagmiddag een Mercedes had gestolen. De Groningse zei een proefrit te willen maken, maar de dealer vertrouwde het niet. Toen hij wilde instappen om samen met haar een proefrit te maken, ging ze ervandoor met de auto.

Op haar rit door de Oosterparkwijk heeft de vrouw diverse aanrijdingen veroorzaakt. De politie is op zoek naar mensen die mogelijk schade hebben geleden aan hun voertuig of woning. Zij kunnen zich melden bij de politie op telefoon 0900-8844.

Voor zover bekend ging de rit door de Zaagmuldersweg, Kamperfoeliestraat, Oliemuldersweg, Goudsbloemstraat, Groningerstraat en Parkzijde.

Dankzij tips na een Burgernetactie is de auto teruggevonden aan de Parkzijde, met aanzienlijke schade aan de zij- en voorkant. Ook werd er lak in diverse kleuren op het voertuig aangetroffen. De autosleutels had de vrouw in het water gegooid.

De politie heeft de verdachte later op de middag aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Ze zit nog vast.

De politieberichten worden, indien beschikbaar, doorlopend aangevuld met de nieuwste berichten.