Het team van Cuzzo.nl wenst alle bezoekers een fijne kerst.

Nieuwste artikelen
Tips

Hebt u een tip?

Bel dan met de tiplijn.

06-38 45 47 40


Foto's insturen

Heeft u foto's gemaakt van een incident, of anders iets leuks en wilt u deze met ons delen?

Stuur dan uw foto's met een korte maar duidelijke omschrijving naar foto@cuzzo.nl en wij zetten uw foto op de site.

Vermeld ook even of u wel of geen naamsvermelding wilt.

Alvast hartelijk dank voor uw inzending.

Zie ook

 

Politieberichten Groningen van donderdag 21 juli 2016

Motorrijder overleden na eenzijdig ongeval

Oosterwolde - Een 34-jarige motorrijder uit Niebert is woensdagavond op de Weperpolder (N919) om het leven gekomen door een eenzijdig ongeval.

Door nog onbekende oorzaak reed de 34-jarige man in een bocht rechtdoor. Hij raakte van de weg en botste tegen een boom. Voorbijgangers ontfermden zich over het slachtoffer en waarschuwden de hulpdiensten. Ondanks de inzet van vele hulpverleners overleed de man op de plaats van het ongeval. Verkeersspecialisten van de politie doen nader onderzoek naar de toedracht van dit ongeval.

Inbreker restaurant aangehouden

Zuidbroek - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijf aangehouden op verdenking van een inbraak in een restaurant aan de Spoorstraat.

De eigenaar van het restaurant betrapte de inbreker en waarschuwde direct via 112 de politie. De man had inmiddels het pand verlaten. Na een zoekactie vonden agenten hem elders in het dorp. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werd de man voor nader onderzoek ingesloten.