Het team van Cuzzo.nl wenst alle bezoekers een fijne kerst.

Nieuwste artikelen
Tips

Hebt u een tip?

Bel dan met de tiplijn.

06-38 45 47 40


Foto's insturen

Heeft u foto's gemaakt van een incident, of anders iets leuks en wilt u deze met ons delen?

Stuur dan uw foto's met een korte maar duidelijke omschrijving naar foto@cuzzo.nl en wij zetten uw foto op de site.

Vermeld ook even of u wel of geen naamsvermelding wilt.

Alvast hartelijk dank voor uw inzending.

Zie ook

 

Politieberichten Drenthe van maandag 25 juli 2016

Automobilist aangehouden

Emmen - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 27-jarige automobilist uit Emmen aangehouden

De man had in de Weerdingerstraat diverse auto’s en een hekwerk geramd met veel schade tot gevolg en daarnaast was hij op een groepje omstanders ingereden. Daarbij raakte gelukkig niemand gewond. Uiteindelijk ging de bestuurder er vandoor. Agenten konden de automobilist aanhouden. Hij bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Zijn rijbewijs werd dan ook ingevorderd. De 27-jarige werd vervolgens voor nader onderzoek ingesloten.

Man aangehouden na diefstal uit bestelbus

Westerbork - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 40-jarige inwoner van Noordscheschut aangehouden op verdenking van een inbraak in een geparkeerde bestelbus. Uit de bus werd onder andere een motor heggenschaar gestolen.

Surveillerende agenten kregen een melding dat een bewoner van de Veurhof in Westerbork een man had betrapt die in de bestelbus van zijn buurman had ingebroken. De dief sloeg in een auto op de vlucht. De getuige gaf het kenteken door en meerdere agenten keken uit naar het voertuig. In Noordscheschut zagen ze de auto rijden. Na een korte achtervolging stopte het voertuig en de bestuurder verstopte zich in de struiken. Een agent liet zijn politiehond een aantal keren blaffen. Blijkbaar maakte dit zoveel indruk, want de 40-jarige man kwam uit zich zelf de struiken tevoorschijn. Hij werd vervolgens aangehouden. In zijn auto werd een motor heggenschaar aangetroffen. Die bleek te zijn gestolen uit de bestelbus in Westerbork. De auto van de 40-jarige man werd in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten. Mogelijk dat de 40-jarige meer van dergelijke inbraken heeft gepleegd. Nader onderzoek volgt dan ook.

De politieberichten worden, indien beschikbaar, doorlopend aangevuld met de nieuwste berichten.