Het team van Cuzzo.nl wenst alle bezoekers een fijne kerst.

Nieuwste artikelen
Tips

Hebt u een tip?

Bel dan met de tiplijn.

06-38 45 47 40


Foto's insturen

Heeft u foto's gemaakt van een incident, of anders iets leuks en wilt u deze met ons delen?

Stuur dan uw foto's met een korte maar duidelijke omschrijving naar foto@cuzzo.nl en wij zetten uw foto op de site.

Vermeld ook even of u wel of geen naamsvermelding wilt.

Alvast hartelijk dank voor uw inzending.

Zie ook

 

Politieberichten Drenthe van dinsdag 26 juli 2016

Fietser overleden na aanrijding

Peize - Een 75-jarige man uit Peize is maandagmiddag overleden bij een aanrijding aan de Scharenhulsedijk in Peize.

De fietser reed op het kruispunt Weehorsterweg in de richting van de Scharenhulsedijk. Hij wilde het kruisingsvlak oversteken. Op dat moment kwam een personenauto van links, deze werd bestuurd door een 55-jarige vrouw uit Peize. Zij botste met haar voertuig tegen de fietser die van rechts kwam. De bestuurder liep letsel op aan zijn hoofd. Hulpverlening mocht niet meer baten. De man is ter plaatse overleden. De politie doet nader onderzoek.

Aanrijding met letsel

Anloo - Een 71-jarige man uit Gasselternijveen is maandagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de N34.

De man reed op de N34 vanuit Annen in de richting van Gieten. Plotseling raakte hij met zijn voertuig op de andere weghelft en botste hij tegen een personenauto met paardentrailer. Hij kwam met zijn auto in de naastgelegen sloot tot stilstand. De man is in zorgelijke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De 21-jarige bestuurster  van de auto met paardentrailer uit Emmen raakte niet gewond. Ook haar paard bleef ongedeerd. Mogelijk is de bestuurder kort voor de aanrijding onwel geworden. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

De politieberichten worden, indien beschikbaar, doorlopend aangevuld met de nieuwste berichten.