Het team van Cuzzo.nl wenst alle bezoekers een fijne kerst.

Nieuwste artikelen
Tips

Hebt u een tip?

Bel dan met de tiplijn.

06-38 45 47 40


Foto's insturen

Heeft u foto's gemaakt van een incident, of anders iets leuks en wilt u deze met ons delen?

Stuur dan uw foto's met een korte maar duidelijke omschrijving naar foto@cuzzo.nl en wij zetten uw foto op de site.

Vermeld ook even of u wel of geen naamsvermelding wilt.

Alvast hartelijk dank voor uw inzending.

Zie ook

 

Vietnamese delegatie bezoekt Hoogeveen

Afgelopen vrijdag bracht een Vietnamese delegatie een bezoek aan DGO Express in Hoogeveen. Het bezoek vloeit voort uit de handelsreis die de gemeenten Emmen en Hoogeveen samen met een groep ondernemers in maart hebben ondernomen.

De delegatie bestond uit vertegenwoordigers van de Hai Thinh Corporation die zich oriënteert op de vestiging van een groothandelsdistributiecentrum in Emmen. Ze hebben hun oog op onze regio laten vallen vanwege de gunstige ligging ten opzichte van Noord Europa. Het bedrijf heeft ook al vestigingen in Praag en Warschau.

In aanwezigheid van burgemeester Karel Loohuis en wethouder Anno Wietze Hiemstra hebben de heren R. Schaap van DGO Express en de heer M. Haitsma van SPH Verpakkingen de Vietnamese delegatie geïnformeerd over wat zij, ook samen met het bedrijf GWL in Emmen, kunnen bieden op het gebied van distributie, warehousing, verpakkingen en overslag.