Het team van Cuzzo.nl wenst alle bezoekers een fijne kerst.

Nieuwste artikelen
Tips

Hebt u een tip?

Bel dan met de tiplijn.

06-38 45 47 40


Foto's insturen

Heeft u foto's gemaakt van een incident, of anders iets leuks en wilt u deze met ons delen?

Stuur dan uw foto's met een korte maar duidelijke omschrijving naar foto@cuzzo.nl en wij zetten uw foto op de site.

Vermeld ook even of u wel of geen naamsvermelding wilt.

Alvast hartelijk dank voor uw inzending.

Zie ook

 

Nomineer een Drentse Onderneming!

Drenthe kent ruim 40.000 ondernemingen. Ondernemingen in vele soorten en maten. Van ondernemingen met omzetten van vele tientallen miljoenen en honderden werknemers tot startende ondernemingen met zeer kleine winstmarges en met geen of slechts 1 of 2 personeelsleden. Allemaal of althans bijna allemaal worden ze geleid door hard werkende, enthousiaste, gedreven en bezielde ondernemers.

De Stichting "Drentse Onderneming van het Jaar" wil door het jaarlijks toekennen van deze titel haar bewondering en waardering tonen voor al die zeer uiteenlopende, Drentse ondernemingen.

 Het is haar bedoeling dat de prijs het belang onderstreept van goed ondernemerschap voor de economie en de werkgelegenheid in Drenthe.

Proces

Tot en met maandag 5 september is het mogelijk om bedrijven voor te dragen aan de jury. Een onderneming kan zich via een formulier op de website zelf aanmelden of door anderen voorgedragen worden. De jury staat onder leiding van erevoorzitter gedeputeerde Henk Brink.

Uit alle inzendingen worden begin september 10 ondernemingen gekozen en gepresenteerd als de genomineerden. Deze 10 ondernemingen nemen het tegen elkaar op tijdens de nominatiebijeenkomst in oktober. Mede op basis van pitchpresentaties die de genomineerden moeten verzorgen worden op dat moment 3 finalisten geselecteerd. De feestelijke finale vindt plaats op dinsdagavond 15 november in theater De Nieuwe Kolk in Assen.

Klik hier voor meer informatie.