Het team van Cuzzo.nl wenst alle bezoekers een fijne kerst.

Nieuwste artikelen
Tips

Hebt u een tip?

Bel dan met de tiplijn.

06-38 45 47 40


Foto's insturen

Heeft u foto's gemaakt van een incident, of anders iets leuks en wilt u deze met ons delen?

Stuur dan uw foto's met een korte maar duidelijke omschrijving naar foto@cuzzo.nl en wij zetten uw foto op de site.

Vermeld ook even of u wel of geen naamsvermelding wilt.

Alvast hartelijk dank voor uw inzending.

Zie ook

 

Openingsfeest Centrumvernieuwing op 9 september

Op vrijdagavond  9 september gaan de festiviteiten rondom het openingsfeest Centrumvernieuwing Emmen door met spectaculaire optredens van Lil Kleine/Ronnie Flex, Dio, Glow in the Dark en SFB. Met deze artiesten staat de avond geheel in het teken van de jeugd.

De avond op het vernieuwde Raadhuisplein is voor iedereen gratis toegankelijk.

Gemeente Emmen bedankt haar inwoners

Gemeente Emmen bedankt  alle inwoners, maar ook bezoekers van het centrum voor hun geduld tijdens de werkzaamheden.

Het centrum is met o.a. het authentieke Marktplein, de Hondsrugtunnel, het nieuwe Raadhuisplein, het Noorderplein, het nieuwe Atlas Theater en Wildlands Adventure Zoo Emmen nog aantrekkelijker geworden voor de regio. Als winkelstad, maar ook om te recreëren en uit te gaan. De gemeente pakt daarom flink uit met regionale, maar ook internationaal bekende top-acts! 

Weekend vol optredens van 8-10 september

Eerder zijn al de topacts van de donderdagavond bekend gemaakt. Het grote openingsfeest start op donderdag 8 september met optredens van Jett Rebel en Di-rect. Voor de onthulling van de artiesten van de zaterdagavond vragen we nog even uw geduld. Hou de media in de gaten voor de bekendmaking van de artiesten voor deze avond.

Festival de Opening

Het grote openingsfeest in september valt samen met Festival de Opening, de start van het culturele seizoen. Vier dagen (8 t/m 11 september) lang is er in het centrum van Emmen alles te beleven op cultureel gebied, verspreid over meerdere podia.