Het team van Cuzzo.nl wenst alle bezoekers een fijne kerst.

Nieuwste artikelen
Tips

Hebt u een tip?

Bel dan met de tiplijn.

06-38 45 47 40


Foto's insturen

Heeft u foto's gemaakt van een incident, of anders iets leuks en wilt u deze met ons delen?

Stuur dan uw foto's met een korte maar duidelijke omschrijving naar foto@cuzzo.nl en wij zetten uw foto op de site.

Vermeld ook even of u wel of geen naamsvermelding wilt.

Alvast hartelijk dank voor uw inzending.

Zie ook

 

Kampioenen Carmel College gehuldigd door locoburgemeester Bouke Arends

Foto: Bennie Wolbers.

Locoburgemeester Bouke Arends van de gemeente Emmen heeft maandag 11 juli de kampioenen van het Carmel College in Emmen gehuldigd. De leerlingen hebben meegedaan aan het schoolsporttoernooi Olympic Moves. Ze zijn Nederlands kampioen geworden bij handbal, tennis en voetbal.

Na kwalificatie bij de regionale rondes in Hoogeveen en Assen streden leerlingen in zeven verschillende sporten om het Nederlands scholieren kampioenschap. Het voetbal meisjesteam klas 3 werd voor de 2e keer achter elkaar kampioen. Ook het tennis school competitieteam wist dit voor elkaar te krijgen. Nieuwe kampioenen dit jaar zijn het meisjes handbal schoolteam en het tennis klas 1&2 competitieteam.