Het team van Cuzzo.nl wenst alle bezoekers een fijne kerst.

Nieuwste artikelen
Tips

Hebt u een tip?

Bel dan met de tiplijn.

06-38 45 47 40


Foto's insturen

Heeft u foto's gemaakt van een incident, of anders iets leuks en wilt u deze met ons delen?

Stuur dan uw foto's met een korte maar duidelijke omschrijving naar foto@cuzzo.nl en wij zetten uw foto op de site.

Vermeld ook even of u wel of geen naamsvermelding wilt.

Alvast hartelijk dank voor uw inzending.

Zie ook

 

Voormalige praktijkschool wordt multifunctioneel

De voormalige praktijkschool aan de Linthorst Homanlaan in Coevorden wordt een multifunctioneel gebouw. Voor de duur  van maximaal vijf jaar kunnen zowel maatschappelijke als commerciële partijen van het gebouw gebruik maken.

Verschillende partijen vragen al lange tijd om van het pand gebruik te mogen maken. Ook  Maatschappelijk Welzijn Coevorden (MWC) heeft de wens een aantal activiteiten uit vooral de wijken Lootuinen en Poppenhare daar te concentreren.

Geïnteresseerde partijen
Een deel van het gebouw is in gebruik bij  de Parkschool. Dit blijf  in ieder geval voorlopig het geval. Verschillende organisaties meldden zich al bij gemeente en MWC. Onder meer buurt- en speeltuinvereniging Lootuinen, kledingbank de Cirkel en Al Islam zijn  geïnteresseerd in bepaalde ruimtes in het schoolgebouw. Ook kinderopvang Gans Anderz is bijzonder geïnteresseerd. Met deze partijen gaan MWC en/of gemeente op korte termijn in gesprek.