Het team van Cuzzo.nl wenst alle bezoekers een fijne kerst.

Nieuwste artikelen
Tips

Hebt u een tip?

Bel dan met de tiplijn.

06-38 45 47 40


Foto's insturen

Heeft u foto's gemaakt van een incident, of anders iets leuks en wilt u deze met ons delen?

Stuur dan uw foto's met een korte maar duidelijke omschrijving naar foto@cuzzo.nl en wij zetten uw foto op de site.

Vermeld ook even of u wel of geen naamsvermelding wilt.

Alvast hartelijk dank voor uw inzending.

Zie ook

 

Gezamenlijke schoonmaakactie Borger centrum

Ondernemers uit Borger, medewerkers van Huneborg-Promenscare,  Project Werktraining en gemeente Borger-Odoorn geven Borger centrum maandag 11 juli een gezamenlijke schoonmaakbeurt.

Maandag 11 juli gaan genoemde partijen gezamenlijk aan de slag met een schoonmaak- en onderhoudsactie in Borger centrum. De actie omvat klein onderhouds- en schoonmaakwerk en diverse kleine groenwerkzaamheden.  In het kader van arbeidsactivering of dagbesteding stellen Huneborg-Promenscare en Project Werktraining medewerkers beschikbaar. Daarnaast levert de buitendienstafdeling BORG van de gemeente het benodigde schoonmaakmateriaal en een ploeg medewerkers.

Burgemeester Jan Seton opent de actie maandagmorgen om 8.00 uur bij de rieten overkapping op het plein naast de dorpskerk: “Met vijf ploegen gaan de mensen maandag aan de slag om het centrum van Borger spic en span te maken voor het nieuwe zomerseizoen. Een mooi initiatief en een prachtige samenwerking om de verbinding te leggen tussen ondernemers, gemeente en lokale maatschappelijke partijen.”

Ook wethouder Freek Buijtelaar is blij met de schoonmaakactie: “Borger staat de laatste tijd positief in de belangstelling door de centrumvernieuwing en de kunstprojecten die het centrum een heel nieuwe aanblik geven. Met deze opfrisactie zetten we de puntjes op de ‘i’. Borger is het waard!”