Het team van Cuzzo.nl wenst alle bezoekers een fijne kerst.

Nieuwste artikelen
Tips

Hebt u een tip?

Bel dan met de tiplijn.

06-38 45 47 40


Foto's insturen

Heeft u foto's gemaakt van een incident, of anders iets leuks en wilt u deze met ons delen?

Stuur dan uw foto's met een korte maar duidelijke omschrijving naar foto@cuzzo.nl en wij zetten uw foto op de site.

Vermeld ook even of u wel of geen naamsvermelding wilt.

Alvast hartelijk dank voor uw inzending.

Zie ook

 

Sporthal maakt plaats voor 20 koopwoningen

Op maandag 6 juni start Koopmans Projecten BV de voorbereidende werkzaamheden op Het Vledder in Meppel. Een deel van de fundatie en de vloer van de gesloopte markthallen wordt verwijderd. Daarna wordt begonnen met het slopen van de sporthal. Voor deze locatie is een plan ontwikkeld met 20 koopwoningen. De verkoop verloopt zo voorspoedig dat de technische voorbereidingen kunnen worden gestart.

Wethouder Roelof Pieter Koning is blij met deze ontwikkeling: “Het Vledder is al sinds 2006 in ontwikkeling. Na de eerste fase woningbouw in 2010 is het project gestagneerd. Stilstand is achteruitgang. De woningbouw zit weer in de lift, gelukkig kan een volgende fase worden uitgevoerd. Met de start van deze werkzaamheden krijgt het gebied weer een nieuwe impuls.”

De voorbereidende werkzaamheden op de hoek van de Knopperslaan en Markstraat starten vanaf maandag 6 juni en duren tot de zomervakantie.

Ook de voorbereiding van de herinrichting van de Marktstraat is begonnen. Informatie hierover volgt binnenkort. Dit geldt ook voor de ontwikkeling van andere projectonderdelen van Het Vledder. Hieraan wordt hard gewerkt.

Het Vledder
Het gebied aan de oostelijke kant van het centrum van Meppel wordt herontwikkeld tot een nieuwe omgeving. Het Vledder wordt een levendig overgangsgebied tussen het druk bezochte, historische stadshart en de rustige rand van de binnenstad.