Het team van Cuzzo.nl wenst alle bezoekers een fijne kerst.

Nieuwste artikelen
Tips

Hebt u een tip?

Bel dan met de tiplijn.

06-38 45 47 40


Foto's insturen

Heeft u foto's gemaakt van een incident, of anders iets leuks en wilt u deze met ons delen?

Stuur dan uw foto's met een korte maar duidelijke omschrijving naar foto@cuzzo.nl en wij zetten uw foto op de site.

Vermeld ook even of u wel of geen naamsvermelding wilt.

Alvast hartelijk dank voor uw inzending.

Zie ook

 

Stel op vrijdag 10 juni je vraag via whatsapp aan burgemeester en wethouder

Inwoners en ondernemers kunnen op vrijdag 10 juni, tussen 11.00 en 13.00 uur, WhatsAppen met burgemeester en wethouders van gemeente De Wolden. Aanleiding is de presentatie van de kadernota en de plannen die daarin verwoord staan.

Ambities in de kadernota
In de kadernota staat welke ambities de gemeente heeft en hoe zij die wil bereiken. De koers van de gemeente, waarbij ingezet wordt op meer ondersteunen, faciliteren en mogelijk maken van plannen en ideeën van inwoners/ondernemers, heeft succes. Dat wordt voortgezet. Inwoners/ondernemers zijn de cruciale schakel hierin en het college staat open voor vragen, opmerkingen en ideeën over de toekomst van gemeente De Wolden.

Laagdrempelig
Burgemeester Roger de Groot: “We zijn op allerlei mogelijke manieren bereikbaar voor onze inwoners. WhatsApp is een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke manier om in contact met de inwoners te komen. Via dit thema en het spreekuur doen we nu ervaring op met dit
kanaal.”

Heeft u een vraag, idee, opmerking? App naar 06 13 44 33 55
Laat van je horen! Iedereen kan tussen 11.00 en 13.00 op vrijdag 10 juni in gesprek gaan met het college. Stuur een WhatsApp bericht naar 06 13 44 33 55. Het college van B&W zit dan klaar om te reageren.

Gemeenteraad
De gemeenteraad behandelt de Kadernota op donderdag 23 juni om 17.00 uur en neemt hierover een besluit op donderdag 30 juni om 19.30 uur. De Kadernota 2017 is in te zien in het gemeentehuis in Zuidwolde en te lezen op dewolden.nl.