Het team van Cuzzo.nl wenst alle bezoekers een fijne kerst.

Nieuwste artikelen
Tips

Hebt u een tip?

Bel dan met de tiplijn.

06-38 45 47 40


Foto's insturen

Heeft u foto's gemaakt van een incident, of anders iets leuks en wilt u deze met ons delen?

Stuur dan uw foto's met een korte maar duidelijke omschrijving naar foto@cuzzo.nl en wij zetten uw foto op de site.

Vermeld ook even of u wel of geen naamsvermelding wilt.

Alvast hartelijk dank voor uw inzending.

Zie ook

 

Pas op voor valse Ziggo mail!!

Misschien hebt u er al iets over gehoord of gelezen, er worden door criminelen namelijk valse Ziggo phishing mails verstuurd.

In deze mail wordt gesuggereerd dat er onvoldoende geld op iemands rekening staat en dat u op een link moet klikken die in de mail staat. Doe dit nooit!!

Als u dit wel doet dan hebben de oplichters toegang tot uw computer, met alle gevolgen van dien. Zo kunnen zij bij uw gevoelige gegevens en kunnen zij uw foto’s en bestanden versleutelen.

Mocht u twijfelen of uw rekening wel of niet betaald is, neem dat telefonisch contact op met Ziggo.

Ook op onze redactie kwam zo’n mail binnen; hieronder ziet u een voorbeeld van een valse Ziggo mail.

Klantnummer: 2110927-2

Geachte heer/mevrouw,

U ontvangt deze e-mail omdat uit onze administratie gebleken is dat het door u te betalen bedrag voor de geleverde Ziggo diensten niet automatisch van uw rekening kan worden geïncasseerd. Wij verzoeken u vriendelijk het openstaande bedrag van € 209,69 alsnog aan ons over te maken. Door onderstaande stappen te volgen kunt u dit bedrag eenvoudig voldoen.

Vraag uw betaalgegevens op

Als u niet zelf betaalt, dan kunt u deze e-mail doorsturen naar de persoon of instantie die het openstaande bedrag dient te betalen.

Heeft u vragen?

Kijk op ziggo.nl/klantenservice voor meer informatie, wij staan hier dag en nacht voor u klaar. Of bel 0900-1884 (normaal tarief) of gratis 1200 met een vaste Ziggo lijn. Bereikbaar 7 dagen per week van 7.00 tot 23.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Hans Blom

Directeur Consumentenmarkt

Ziggo Services B.V., mede handelend onder de naam Ziggo, statutair gevestigd te Utrecht, KvK 62393944. BTW nr NL 854800748B01. De betreffende Algemene Voorwaarden voor de geleverde diensten, gedeponeerd bij de KvK Amsterdam, zijn van toepassing.

Afzender: factuur-ziggo@klantenservice.nl.