Het team van Cuzzo.nl wenst alle bezoekers een fijne kerst.

Nieuwste artikelen
Tips

Hebt u een tip?

Bel dan met de tiplijn.

06-38 45 47 40


Foto's insturen

Heeft u foto's gemaakt van een incident, of anders iets leuks en wilt u deze met ons delen?

Stuur dan uw foto's met een korte maar duidelijke omschrijving naar foto@cuzzo.nl en wij zetten uw foto op de site.

Vermeld ook even of u wel of geen naamsvermelding wilt.

Alvast hartelijk dank voor uw inzending.

Zie ook

 

Grote brand in kassencomplex in Erica.

In een kassencomplex aan de Warmoesweg in Erica is dinsdagavond een grote brand ontstaan. De hulpdiensten rukten massaal uit. De brand ontstond in een werkplaats en sloeg over naar twee kassen en de woning. De woning liep brandschade op, maar bleef wel behouden. Door de enorme rook ontwikkeling werden omwonenden geadviseerd om ramen en deuren te sluiten. Bij de brand kwam geen asbest vrij.

Burgemeester Bijl kwam ook ter plaatse en was erg begaan met de eigenaren van het tuindersbedrijf: "Ze waren juist bezig het bedrijf uit te bouwen.Het is triest dat ze zo getroffen zijn. Er is echter wel hoop dat een deel van het materiaal van het bedrijf veilig gesteld kan worden". Het hondje van de eigenaar werd gered en werd voor controle meegenomen door het personeel van de dierenambulance. Nadat het diertje verzorg was en alles goed leek, keerde deze om kwart voor twaalf weer terug naar zijn baasje. Onderzoek zal oorzak van de brand moeten uitwijzen. Bij de brand raake niemand gewond.

Fotoreportage »